Me & my blog

AnouchkaIk

Hooi! Ik ben Anouchka, de enige werkende hand achter Lifestylecrisis. Ik ben op de wereld gezet op 22 maart ’99 en leef een peaceful life. Mijn enige echte hobby is dansen maar ik heb nog vele andere interesses. Naaien, nail-art, DIY’s en ik ben aan het werken aan mijn make-upskills! Ik ben enig kind (nope, je vindt nergens een Anouchka kopie op de wereld!) en heb 2 lovely ouders die nog happily married zijn. Ik ben half perfectionistisch (soms denk ik gewoon van ‘Dat zal wel goed zijn zeker’ en veeg ik er m’n voeten aan) en thuis ben ik een rommelkind (op  school is de bank altijd kraaknetjes!).

Mijn interesse in mode kwam enkele jaren geleden, toen ik al die mooie meisjes met hun te gekke outfits zag.  Ik begon me er meer mee bezig te houden en tot op de dag van vandaag is mode nog altijd een van mijn favoriete onderwerpen. In mijn zoektocht leerde ik ook dat je je mooie delen kan accentueren, waaruit beauty ook een interesse werd. Maar er zijn nog steeds zoveel dingen die ik nog kan/moet ontdekken, en ik ga met plezier verder om meer te leren over fashion&beauty!

Geschiedenis

In 2012 kwam ik met het idee om een blog op te starten, genaamd Beashion. Eerst deelde ik deze met Astrid, toen kwam Charlotte er bij en een tijdje daarna begon Astrid een eigen blog met haar vriendin. Beashion heeft veel ruzie’s veroorzaakt dus begon ik na een tijdje mijn eigen blog. Sinds Beashion is bloggen voor mij een alledaagse gebeurtenis. Schrijven werd een hobby en elke week schreef ik enkele artikels (naarmate het huiswerk & de lessen). De ene keer wat meer dan de andere. De helft van mijn vrije tijd gaat naar het bloggen, en tot nu toe heb ik veel positieve reacties gehad over mijn artikels en schrijfstijl.

De blog

Waarschijnlijk denken de meeste van jullie ‘Waarom lifestylecrisis?’ Het is een vrij rare naam als je er dieper over nadenkt. Vanaf het begin dat ik aan het zoeken was naar een naam bleef deze me altijd bij, en ook vriendinnen vonden dat het wel iets had. Misschien als ik een naam zoals Beashion had gevonden had ik die wel genomen, wie weet. Misschien liet het lot me geen andere naam vinden zodat ik deze sowieso ging nemen. Nobody knows.

Ik heb geen vast onderwerp waar over ik ga bloggen. De ene keer schrijf ik een review van nagellak of oogschaduw, daarna zie je me weer verschijnen met een persverse DIY en op een andere dag zie je me praten in een shoplog of een vlog. Je vindt hier zowel beauty en fashion, als lifestyle en andere dingen. Geen wetenschappelijke proefjes of wiskundige berekeningen, maar wel vele andere dingen zoals tips en hints. Kortom: je vindt hier vanalles.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s